Los Angeles - Joshua Tree

Mocht je ooit van plan zijn om naar L.A te gaan dan raden wij je aan om absoluut niet te verblijven in het Tradewinds AirPort hotel. Wat een zooi daar zeg, en muziek tot 3 uur s'nachts. Gelukkig hadden wij zo last van de jetlag dat om 23:00 onze ogen zelfs dicht zouden zijn gevallen langs de kant van de snelweg. 

We hadden de wekker gezet om 09:00 maar waren eigenlijk allebei om 7:30 al klaar wakker. Snel onder de douche en de auto in. Even langs de target geweest om water, wortels en bananen in te slaan. Op naar Joshua Tree. Ongeveer een uurtje of 3 rijden, karaoke in de auto en gaan. 

Eenmaal aangekomen was inmiddels de temperatuur opgelopen tot zo een 42 graden. Bloedheet maar ontzettend mooi. Je zit midden in de woestijn, alsof je op Mars bent aanbeland. Het zal niet vaak regenen hier maar toevallig wel wanneer wij er zijn. Met bakken kwam het uit de hemel. Eigenlijk wel lekker want hierdoor daalde de temperatuur. 


Dit is onze auto vandaag geschoten in JT NP morgen in de brochure van de nieuwe Kia Sportage :)

Een korte hike gemaakt door de Hidden Valley om vervolgens naar ons hotel op zoek te gaan. Even onze bagage afgegeven en terug naar het park want we wilde de perfecte plek vinden om de zonsondergang te fotograferen. 



Nu op naar morgen, op naar de Grand Canyon.


______________

Try Google translate 😘

Reacties

  1. De foto van de joshua tree is in ieder geval prachtig geworden op jullie plekje.
    En die wortels voor onderweg, waar kennen we dat toch van? Jij knaagde nooit mee hahaha

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts