Grand Canyon - Page

Vroeg wakker worden om 5:15 waren we uit de veren om op tijd te zijn voor de zonsopgang bij de Grand Canyon. Aangekleed de auto in en een mooi plekje gezocht. 





Wij vonden de zonsopgang beide mooier dan de zonsondergang. Na dat de zon op was gekomen zijn we doorgereden naar Dessert View met een tussenstop vanwege een gigantische moose op de weg. Aangekomen bleken we de allereerste te zijn. Snel hebben we een yoghurtje, bananen en ons chuncky cinammon bread gepakt en zijn gaan wandelen naar de rim. Wat een prachtig plekje om te genieten van je ontbijt. 


Net toen wij terugliepen kwamen de eerste shuttlebussen aan afgeladen met mensen. Goed getimed dus. 
Terug naar de camping om op te ruimen want vandaag vertrekken we naar Page. We verlaten de Grand Canyon via de Desert View Drive en volgen de 64 door een adembenemend landschap. Van canyons tot rotspartijen om je ogen bij uit te kijken.



Snel komen we aan in Page, hotel geregeld en ingecheckt. De normale antelope canyon tours zaten allemaal vol dus op naar Lake Powell. Het leek ons leuk om te kijken wat de huur van een Jetski kostte. Nou dat hebben we maar snel uit ons hoofd gezet toen we de prijs horen. Wij gaan wel zwemmen! Oh en in Amerika loop je niet naar het strand daar parkeer je je auto op het strand om er vervolgens voor te liggen. Rare jongens zijn het ook, maar goed we doen maar mee. 


Rond een uur of 16:00 zijn we teruggegaan naar ons hotel om ons om te kleden. We wilde de waterholes canyon nog bekijken. Helaas konden we geen permit meer krijgen bij de indianen om daar naar toe te gaan. Niet getreurd wij naar de marina toe en een Antelope Canyon Boat Tour geboekt. Onwijs mooi en iets heel anders dan dat ik tot nu toe heb gezien van de Antelope Canyon. 


De aankomende dagen staan: Monument Valley, Bryce Canyon en Zion op het programma. We denken dat we tot Las Vegas geen internet meer zullen hebben dus tot over een aantal dagen waarschijnlijk. 

Reacties

Populaire posts