San Francisco - Santa Barbara

De tijd is daar dat we San Francisco achter ons laten. Op naar Santa Barbara. We zouden delen van highway 1 gaan rijden. Maar dat werd door de onbegaanbare stukken een lastige klus om allemaal in 1 dag te stoppen. We zijn naar Carmel at the Sea gereden hebben daar even rond gekeken en toen de 101 opgepakt tot aan Santa Maria. Jammer want dan laat je het mooiste stuk achter je, Nouja ook weer een goede reden om terug te gaan. 

Vanaf Santa Maria zijn we de highway 1 afgereden tot Santa Barbara. We kwamen om 18:00 aan en hebben even rustig aan gedaan. We besloten even het centrum in te lopen. En wat een megaleuk stadje is dit!! Echt een Burlington vibe met Palmbomen. Hier kunnen wij allebei heel erg goed wonen. Niet te groot, leuke chille sfeer. Helemaal top. We voelen ons hier ook echt op vakantie, want we hoeven een keer niks. 

Op tripadvisor gekeken naar een lekker restaurant, we kozen voor Larp. Om 19:50 kwamen we daar aan. Ze hadden een tafel beschikbaar om 21:00. Beetje laat Maarja als je moet wachten dan zal het goed zijn. Dus hebben we een cocktail gedronken bij het strand en zijn terug gegaan naar het restaurant. Als je ooit in Santa Barbara komt, ga dan meteen bij de Larp eten. Tot nu toe ons duurste diner maar ook by far het lekkerste! Het is shared dining dus je deelt je gerechten. Samen kozen we voor de Buratta met Pruchetta en voor de Black pepper Pappardelle . Verrukkelijk. Ook het toetje was erg lekker dat bij mij geserveerd werd met geroosterde mais smaak, heel apart maar zeker lekker. 




Nu lekker in het hotel. En weet je wat het mooie is, morgen hoeven we helemaal niks! Geweldig, wij gaan er van genieten!!

Reacties

  1. Ben benieuwd of dat gaat lukken... Ook daar is nog wel wat te zien zoals het Rattlesnake Canyon Park, schijnt de moeite waard te zijn....

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts