San Francisco

Om 9:10 vertrok onze boot naar Alcatraz. Vroeg op dus wederom. Kennelijk is het vogelseizoen op Alcatraz. Wat betekent dat het er stikt van de muggen. Heel erg vervelend. We zijn gelijk naar het cellenblok gerend om te beginnen met onze audioguide. Leuk gedaan allemaal. 









Uiteindelijk had alles mij zo geboeid dat ik in de touristshop een boek heb gekocht geschreven door een van de gevangen. Hij was zelf aanwezig en heeft hem gesigneerd. Best grappig. 


Hij gaat alleen zeld bijna van z'n stokkie. 

Na Alcatraz hebben we Chinatown en Castro bezocht. Chinatown vond ik maar helemaal niks. Castro is de gaydistrict van San Francisco. Best wel grappig. 



Vanuit Castro zijn we doorgelopen naar de painted ladies. Dit zijn beroemde huizen in San Francisco die je vaak terugziet op brochures. 




Ik ben toen teruggegaan naar het hotel om even een douche te nemen en even bij te komen. Jonathan wilde graag nog even bij de golden gate bridge kijken dus zouden we om 18:00 weer bij het hotel afspreken. In de avond gingen we namelijk naar een honkbalwedstrijd. Maar het ging natuurlijk regenen. Heel erg hard. En onweer. Niet normaal. De wedstrijd begon uiteindelijk om 22:50 ipv 19:15. Wij zijn na twee innings weggegaan. We konden het niet meer opbrengen. Morgen naar Santa Barbara. Even helemaal niks doen. Heerlijk. 







Reacties

Populaire posts