Sonora - San Francisco

De tent uitgejaagd worden door de zon. Dat is hoe onze ochtend begon gisteren. Nouja dan maar lekker douchen even ontbijten en de tent inpakken. 

We hebben besloten de tent en onze slaapzakken te doneren aan een homeless shelter in San Francisco. Beide hebben we geen ruimte om het mee te nemen en op deze manier vind het toch een goed doel. 

Het was 2,5 uur rijden naar San Francisco dus we waren al voor 12:00 in de stad. Gelukkig konden we gelijk inchecken en de auto kwijt. We besloten om even bij de pier in het marina gebied te kijken. Via werk had ik een gratis cruise aangeboden gekregen die van de Golden Gate Bridge naar de Bay Bridge ging en weer terug. Prachtig uitzicht en heel gaaf om onder de Golden Gate Bridge te varen. Na de cruise zijn we even door Fishermans Warf gelopen maar dat staat gelijk aan Disneyland. Op naar Coilt Tower. Een toren boven op Telegraph Hill, wat een klim haha. Bezweet maar voldaan hebben we genoten van het uitzicht. Voor San Francisco begrippen is het namelijk best warm met 31 graden. 
Inmiddels was het bijna tijd voor zonsondergang. Met een uber zijn we naar Cliff House gegaan om de zonsondergang te bewonderen. Heerlijk wat gegeten vlakbij het hotel. Tacolicious, heel leuk restaurant een echte aanrader. 


Reacties

Populaire posts