Zion NP - Las Vegas

Eindelijk hebben we heerlijk kunnen slapen in de tent. Het was niet te warm en toen we wakker werden waren we allebei niet omgetoverd tot ijsklontjes. Inpakken en de tent afbreken doen we momenteel in 5 minuten dus met een volgeladen auto op naar Zion. Vanaf de camping was dat ongeveer 45 minuten rijden. 

Wat is het een schitterend park, weer iets totaal anders als de voorgaande maar wel weer steen. Zelf ben ik momenteel een beetje 'steen moe'. Volgens mij kom ik thuis met SD kaartjes vol met stenen. Wel mooie stenen hoor overigens. 







We zijn door het park gereden maar hadden eigenlijk niet door dat het zo klein was dus met een paar minuten stonden we alweer buiten. Nouja dan maar op naar Vegas. Nog een rit van zo een 3,5 uur. 

Rond een uur of 12:30 kwamen we aan, ingecheckt en de bagage gedropt. We besloten naar de outlets te gaan die vlak bij ons hotel liggen. Komen we aan zijn er overal mega kortingen omdat vandaag Labor day is in Amerika. 60% korting bij The North Face, alles 10 euro bij Burton. Nou dat konden we dus niet aan ons neus voorbij laten gaan. Maar de schade valt mee. 2 t-shirts en een jas. 

In de middag/avond heerlijk bij het zwembad gelegen. Eventjes niets moeten is ook zo af en toe gewoon heerlijk. We moesten nog wel avondeten dus zijn we met de monorail de strip opgegaan. Bij een Steakhouse gegeten en nog even door the Venetian gewandeld.








Op maar voldaan het bed opgezocht, morgen wisselen we van hotel dus dat wordt uitchecken en weer inchecken. Ach alles beter dan een tent met 42 graden! 

Reacties

Populaire posts